Neem contact op met onze BIM-specialist voor advies of hulp bij het installeren van de Revit Pakketten 
© Copyright 2022
Neem contact op

BIM Revit pakketten

Bij ons vindt u een compleet programma buizen en hulpstukken waarmee u PVC afvoerleidingen voor binnenriolering kunt aanleggen.

DYKA PVC

Geluiddempende PVC binnenriolering. Het systeem beschikt over een alzijdig mofsysteem met gefixeerde rubberring.


DYKA Sono

Een compleet assortiment Polypropeen leidingsystemen voor de aanleg van afvoerleidingen en binnenhuisriolering.


DYKA PP

Het geluiddempende PP binnenrioleringssysteem absorbeert het geluid in combinatie met de speciaal ontwikkelde beugels. Extra akoestische isolatie is niet nodig.

DYKA Stil

PE leidingssystemen zijn de perfecte keuze voor veeleisende installaties. Deze systemen worden veel gebruikt in situaties waar een hoge slagvastheid en flexibiliteit nodig zijn.

DYKA PE

DYKA levert diverse PVC buizen voor de afvoer van hemelwater. Dit varieert van vierkante buizen, tot witte of juist grijze varianten in verschillende breedtes.

DYKA PVC HWA

Voor snelle regenwaterafvoer van grote platte daken dankzij het op maat gemaakte UV-systeem.

Vacurain Flex

Voor snelle regenwaterafvoer van grote platte daken dankzij het op maat gemaakte UV-systeem.

Vacurain Fix

DYKA biedt diverse oplossingen voor de realisatie van alle gangbare huis- en NUTS aansluitingen. Dit aanbod varieert van uniforme meterkastvloerplaten tot invoerbochten.

DYKA Meterkast

De kunststof ventilatiekanalen van DYKA Air zijn zo ontworpen dat er een minimale luchtweerstand is. Daarnaast zijn de kanalen zeer sterk: kunnen tegen een stootje op de bouwplaats.


DYKA Air

Contact BIM-Specialist

Registreer vandaag en ontvang de downloads

De voordelen van onze BIM bestanden

Registreer u om de pakketten te downloaden. U ontvangt dan ook automatisch een bericht als er nieuwe pakketten of updates beschikbaar zijn.

Ondersteuning voor BIM ontwerpen

Maak gebruik van onze BIM Revit pakketten en werk eenvoudig en snel een systeem uit met onze buizen- en hulpstukken. Het realistische 3D-ontwerp maakt het visueel en direct inzichtelijk waar zich eventuele ontwerpfouten voordoen. 

  • Dankzij voorgedefinieerde oplossingen maakt u snel een correct ontwerp.
  • Ontwerpfouten zijn direct inzichtelijk, waardoor u de mogelijke faalkosten vermindert.
  • Inclusief complete materiaallijsten voor een snelle bestelling.

Onze studiedienst

We investeren voortdurend in innovatie en ontwikkeling om onze klanten zo goed mogelijk te ondersteunen. Heeft u hulp nodig bij het uitwerken van een BIM-ontwerp? Onze afdeling Engineering & Consultancy kijkt graag met u mee! U kunt de IFC en/of Revit modellen meesturen bij de aanvraag. De BIM-Specialist werkt deze vervolgens uit in onze Autodesk software (Revit) volgens de juiste normen.